Mirë se Vini!

Sistemi Smart Home është një infrastrukturë e përdorur për të bërë shtëpinë tuaj më të avancuar dhe të ndëraktive. Ky koncept përfshin përdorimin e teknologjisë për të ndryshuar dhe automatizuar funksionet e një shtëpie tradicionale, duke përfshirë kontrollet e ndriçimit, ngrohjes, sigurisë, klimatizimit, dhe më shumë.


Ky sistem shpërndan inteligjencën në të gjitha pajisjet dhe sistemet e shtëpisë për të krijuar një mjedis të përshtatshëm dhe të personalizuar për banorët. Përdoruesit mund të kontrollojnë dhe të monitorojnë shtëpinë e tyre nga larg, shpesh përmes aplikacioneve mobile ose platformave të internetit të gjërë.


Funksionet klasike të një sistemi Smart Home përfshijnë:


1.  Automatizimi i Ndriçimit:  Ndriçojeni dhe zvogëloni ndriçimin e shtëpisë automatikisht, bazuar në orën e ditës ose prezencën e njerëzve në një dhomë.


2.  Ngrohja dhe Ftohja:  Kontrolloni termostatin tuaj nga larg dhe përshtatni temperaturën sipas preferencave tuaja.


3.  Siguria:  Përdorimi i kamerave të sigurisë, alarmeve dhe sensorëve për të monitoruar dhe mbrojtur shtëpinë nga rreziqet potenciale.


4.  Automatizimi i Përdorimit të Energjisë:  Përdorimi i pajisjeve energjitikë-effikase dhe automatizimi i tyre për të zvogëluar konsumin e energjisë.


5.  Kontrolli i Përgjithshëm:  Ndërveprojeni me të gjitha pajisjet e shtëpisë, përmes një interface intuitive dhe të përshtatshme, si aplikacionet mobile.


6.  Ndërveprimi me Inteligjencën Artificiale:  Disa sisteme Smart Home përdorin teknologjinë e inteligjencës artificiale për të mësuar nga zakonet e përdoruesve dhe për të përshtatur automatikisht përvojën e përdoruesit.


Sistemet Smart Home ofrojnë përdoruesve më shumë kontroll, siguri, efikasitet, dhe përshtatshmëri në jetën e përditshme në shtëpi.


Kush jemi ne

Ne kemi përvojë mbi 20 vjeçare në fushën e integrimeve te sistemeve digjitale, jemi të angazhuar në inovacion duke zhvilluar softver dhe hardver dhe integruar në mënyrën me të përsosur.


Mëso me shumë

Punët tona

Ne kemi menduar dhe punuar që të lehtësojmë mënyrën e konfigurimit dhe përdorimit të tyre të gjitha me një aplikacion.


Mëso me shumë

Na Kontaktoni

  •