Valuta
+383 44 353 252
Dëshmorët e Kombit
support@banesaime.net

Kontakti

Na Kontaktoni

  BanesaIme është kompani e përbërë nga nje staf profesional dhe me eksperience të cilët ofrojnë sherbimin e ndermjetesimit në shit-blerje dhe qira-dhenie të patundshmërive (Banesa, Shtepi, Lokale dhe Troje)

  Email: support@banesaime.net
  Phone: +383 44 353 252
  Address: Dëshmorët e Kombit, Ferizaj.

  Në faqen tone të gjithë mund të postojnë patundshmërin e tyre të cilën dëshirojnë ta shesin e cila mund të jetë Banesë, Shtëpi, Lokal ose Trajë.

  E hënë –  E premte: 9 a.m. to 5 p.m.
  E shtunë: 10 a.m. to 3 p.m.
  E diel: Mbyllur